Ndërlidhjet

RAMALLAH/GAZA


Aramata izraelite mbrëmë dhe gjatë ditës ndërmori operacione më të gjëra që nga fillimi i dhunës së fundit në Bregun Perëndimor dhe Brezin e Gazës, me ri-okupimin e qytetiit autonom palsetinez, Ramallah, rrethimin e kampeve të refugjatëve dhe urdhërimin e të gjithë meshkujve te aftë në kampe që të dorëzohen.
Dhuna la të vdekur 40 njerëz, prej tyre- 31 palestinezë, tetë izraelitë dhe dy sulmues të paidentifikuar.
XS
SM
MD
LG