Ndërlidhjet

HAGË


Në procesin gjyqësot kundër ish presidentit Jugosllav, Sllobodan Millosheviq në Tribunalin e Hagës për krime lufte u paraqit me dëshmit e tij Bajram Bucaliu nga Ferizaj ,i cili tregoi para gjykatës për vrasjet, dëbimet për në Maqedoni dhe plaçkitjet që bënë në vendlindjen e tij forcat ushtarako-policore dhe paramilitarëve serbë nën komandën e Millosheviqit.
XS
SM
MD
LG