Ndërlidhjet

PRISHTINË


Fakti se Serbia dhe Mali i Zi vendosën të rrinë në një shtet të përbashkët nuk prek statusin e Kosovës dhe rolin e UNMIK-ut në Kosovë dhe “Këshilli i Sigurimit akoma është i ngarkuar me të gjitha çështjet lidhur me Kosovën”,ka thënë në Prishtinë zëdhënësja Suzan Manuel.
Kryeministri i Kosovës, Rexhep Bajrami lidhur me këto zhvillime lajmëroi konferencë për shtypin, kurse profesori i Univerzitetit të Prishtinës, Enver Hasani, thotë se Marrëveshja për ri-rregullimin e raporteve Serbi-Mali Zi “në masë të madhe reflektohet ndaj statusit të ardhëshëm të Kosovës”.
XS
SM
MD
LG