Ndërlidhjet

ROMË


Programi i Kombeve të Bashkuara për Ushqim përfundon shpërndarjen e ushqimit në Kosovë dhe u le në dorë ndihmën 6 organizatave vendore joqeveritare.
Agjencia tha se situata ka ndryshuar dramatikisht që nga përfundimi i konfliktit në Kosovë me shumicën e popullsisë të kthyer në shtëpitë e veta. Agjencia e OKB-së tha njëherit se programet e saja të ndihmës do të përfundojnë në 31 mars.
XS
SM
MD
LG