Ndërlidhjet

BEOGRAD


Plani i sponsoruar nga Bashkimi Evropian për një ristrukturim drastik të federatës së tashme jugosllave në një bashkësi të butë ndërmjet Serbisë e Malit të Zi, sot u kritikua nga ministri i drejtësisë në qeverinë e Serbisë, Vlladan Batiq. “Ky imitim i shtetit nuk do të mbijetoj gjatë” – tha Batiq duke shtuar se “se një lloj i tillë i bashkësisë së butë nuk ekziston askund në praktikë…dhe as në teorinë politike” – raporton agjencia AP nga Beogradi.
XS
SM
MD
LG