Ndërlidhjet

JERUSALEM - RAMALLAH


I dërguari amerikan në Lindjen e Mesme, Anthony Zinni sot në Jerusalem deklaroi se “përkundër kushteve, mendoj se ka shenja për shpresë dhe unë janë i inkuruajuar”. Është raportuar se zyrtarë të lartë izraelitë i kanë thënë Anthony Zinnit se Izraeli është i gatshëm të angazhohet në bisedat paqësore me palestinezët, në çastin kur të arrihet një armëpushim”.
Ndërkaq, në Ramallah, lideri palestinez, Yasser Arafat ka thënë se “izraelitët po përpiqen që zotit Zinni ti paraqesin vetëm përshkrimin se ata janë larguar nga Rramallahu. Çka do të thotë kjo kur ata ende janë në qytetet dhe kampet gjithkah në Palestinë”.
XS
SM
MD
LG