Ndërlidhjet

BARCELONË


Kryetarët e Jugosllavisë dhe të Malit të Zi, përkatësisht Koshtunica dhe Gjukanoviq i kanë informuar sot zyrtarët më të lartë të Bashkimit Evropian me përmbajtjen e marrëveshjes për rirregullimin e marëdhënieve ndërmjet Serbisë e Malit të Zi. Në këtë aspekt ata kanë biseduar me kryetarin e Komisionit Evropian. Romano Prodi dhe me kryeministrin e Spanjës, Jose Maria Asnar.
XS
SM
MD
LG