Ndërlidhjet

BEOGRAD


Rada Trajkoviq akuzoi dje Nebojsha Çoviqin se “mbështet pjesën kriminale në mesin e deputetëve të koalicionit serb “Kthimi” në Kuvendin e Kosovës, por zëvendës kryeministri serb i quajti akuzat e saja “më shumë se paftyrësi që shpartallojnë interesat nacionale serbe”.
Çoviq tha sot se “kishte kërkuar informata nga ministria e Brendshme nëse Oliver Ivanoviq është kriminel dhe kriminel lufte dhe nëse profesori Gojko Saviq është kriminel”, dhe ka marrë përgjigje se ata “nuk janë”.
“Ai që akuzon në të ardhmen duhet të ketë prova për këte”, ka thënë Çoviq.
XS
SM
MD
LG