Ndërlidhjet

PRISHTINË


Oficeri i policisë nga Gjermania, Stefan Feller mori sot detyrën e shefit të policisë së UNMIK-ut në Kosovë dhe tha se është “i nderuar dhe kreanr” që i besohet ky post.
Në konferencë për shtypin në Prishtinë, shefi i ri i policisë së UNMIK-ut tha se një nga prioritetet kryesore të tij do të jetë “luftimi i krimit të organizuar dhe të rrisë rolin e policisë vendore”, Shërbimit Policor të Kosovës.
XS
SM
MD
LG