Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një oficer i policisë së UNMIK-ut është gjetur i vdekur në banesën e tij në Prishtinë, njoftoi zëdhënësi Romea Ponza.
Janë ndërmarrë hetime, por policia e UNMIK-ut nuk konsideron që shkaku i vdekjes së tij të jetë ndonjë vepër penale.Nacionaliteti dhe identiteti i të ndjerit nuk u kumtuan para se të njoftohet familja e tij.
XS
SM
MD
LG