Ndërlidhjet

SHKUP


Presidenti i Maqedonisë, Boris Trajkovski dhe shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner gjatë bisedimeve të sotme kanë arritur marrveshje për formimin e një trupi të përbashkët ekspertësh që do të shqyrtojë problemet praktike të qytetarëve nga të dy anët e kufirit, të krijuara me Marrëveshjen kufitare midis Shkupit dhe Beogradit për pjesën e linjës kufitare me Kosovën.
XS
SM
MD
LG