Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara,Kofi Annan, në një letër drejtuar kyreministrit Ariel Sharon kohëve të fundit i ka thënë atij se ofenziva izraelite i ka përngjarë “luftës së përgjithshme konvencionale”,duke rezultuar me sulme ilegjitime ndaj civilëve, ambulancave dhe shkollave.
“Izraeli ka plotësisht të drejtë të mbrojë veten kundër terrorit, por kjo nuk e shkarkon ate nga obligimet që të respektojë parimet fundamentale dhe rregullat e ligjeve ndërkomëtare”thotë Annan në letër.
XS
SM
MD
LG