Ndërlidhjet

MONTEREJ/MEKSIKË


Vendet në zhvillim, me gjithë mjetet e kufizuara, duhet të investojnë më shum në arsim dhe mbrojtjen shëndetësore të fëmijve, si ardhmëri e tyre, ka thënë drejtoresha e Fondit për Fëmijë të Kombeve të Bashkuara, Carol Bellamy në konferencën e Kombeve të Bashkuara në Mesksikë.
“Nuk guxoni të pritni vetëm ndihmë nga jashtë dhe donatorët, por duhet të mbështeteni edhe në mjetet tuaja ,sado të vogla qofshin”, ka thënë Bellamy duke iu drejtuar delegatëve nga vendet në zhvillim të pranishëm në Konferencë.
XS
SM
MD
LG