Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Michael Steiner miratoi një rregullore me të cilën policisë i jepen autorizime më të mëdha në luftën kundër krimit të organizuar.
Siç bëhet e ditur, këto autorizme të reja do ti mundësojnë policisë ndërkombëtare edhe përgjimin e bisedave telefonike, fotografimin sekret dhe mbikëqyrjen e rrjetit kompjuterik.
XS
SM
MD
LG