Ndërlidhjet

VIENË


Koordinatori i Paktit të Stabilitetit për Evropën jug-lindore, Eduard Busek paralajmëroi se javën e ardhëshme do të vizitojë Kosovën ku do të bisedojë për pjesëmarrjen e saj në aktivitet e Paktit të Stabilitetit.
Eduard Busek tha në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vienë se në Ballkan është shënuar përparim ,por atij rajoni edhe më tej i nevojitet përkujdesja dhe mbështetja e bashkësisë ndërkombëtare.
Ai tha se përcaktimi strategjik i Paktit të stabilitetit mbetet i njëjtë- mbështeja për integrimin euro-atlantik të vendeve të Evropës jug-lindore dhe për zbatimin e reformave të nevojshme.
XS
SM
MD
LG