Ndërlidhjet

PODGORICË


Princi i Malit të Zi, Nikolla Petroviç vlerëson se në Marveshjen midis Podgoricës dhe Beogradit për ri-rregullimin e raporteve midis Serbisë dhe Malit të Zi, “tre elemente me rëndësi vendimtare janë pozitive për Malin e Zi” .
Para së gjitha, thotë princi, “kjo është njohja ndërkombëtare që i ishte marrë para 85 viteve dhe garancioni se hyn në Evropë me emrin e tij”.
Më në fund, thotë ai, “u zhduk” slogani që shpesh dëgjohej në Mal të Zi se “kjo është Serbi” dhe prej tash “është e pakontestueshme se ky është Mal i Zi”, thotë princi Nikolla.
XS
SM
MD
LG