Ndërlidhjet

SARAGOZA/SPANJË


Ministrat e Mbrojtjes së Bashkimit Evropian nga takimi në Spanjë janë dakorduar që të shpenzojnë më shumë para për modernizimin e forcave të armatosura dhe të rrisin potencialet Evropiane për luftimin e terrorizmit dhe mbrojtjen nga sulmet terroriste.
Ministrat e Mbrojtjes së Bashkimit Evropian kanë diskutuar gjithashtu edhe marrjen e komandës nga NATO mbi forcat paqëruajtëse në Maqedoni, gjatë kësaj vjeshte.
XS
SM
MD
LG