Ndërlidhjet

GJENEVË


Amnesty International, Human Rights Watch dhe grupet tjera për të drejtat e njeriut u kanë bërë apel të përbashkët qeverive që të mos shkelin të drejtat e njeriut me masat e reja që kanë qëllim luftimin e terrorizmit.
Grupet e kanë bërë këte apel në një deklaratë në sesionin vjetor të Komisionit të Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut që mbahet në Gjenevë.
XS
SM
MD
LG