Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia ka refuzuar idenë për një Tribunal të Kombeve të Bashkuara për krime lufte që do të merrej me abuzimet që pohohet se janë bërë në republikën e sajë kryengritëse të Çeçenisë.
Zëdhënësi i Kremlinit për Çeçeninë, Sergei Yastrzhembsky, tha në Moskë se Rusia po lufton në Çeçeni terrorizmin, siç e ka quajtur, njashtu sikurse koalicioni i udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara po e lufton ate në Afganistan.
“Çeçenia nuk është Bosnja apo Kosova ,dhe Rusia nuk është sikurse Jugosllavia”, ka thënë zëdhënësi i Kremlinit.
XS
SM
MD
LG