Ndërlidhjet

PODGORICË/BEOGRAD


Parlamenti i Malit të Zi, për shkaqe procedurale ka shtyrë për të martën e ardhshme sesionin për shqyrtimin e Marrëveshjes për ri-strukturimin e Jugosllavisë në një bashkësi të re shtetërore me lidhje të dobëta, Serbia dhe Mali i Zi.
Ndërkaq, qeveria serbe i ka propozuar Kuvendit të Serbisë që pikënisjet e asaj marrveshjeje, me procedurë urgjente të futen në rend dite për debat në mbedhjen e parë të ardhshme.
XS
SM
MD
LG