Ndërlidhjet

BERLIN


Parlamenti gjerman i ka zgjatur mandatin forcës së armatosur për pjesëmarrje në Misionin paqëruajtës të NATO-s në Maqedoni edhe për tre muaj, respektivisht deri në 26 qershor.
Gjermania mban komandën e këtij Misioni dhe ka 530 ushtarë në përbërje të tij.
Ministri i Mbrojtjes, Rudolph Scharping tha se “Gjermania duhet të ndihet krenare për ate që ka arritur në Maqedoni”.
XS
SM
MD
LG