Ndërlidhjet

BEOGRAD


Një nga liderët e DOS-it, Vlladan Batiç, ka deklaruar se koalicioni qeveritar ndërpret bashkëpunimin me kryetarin jugosllav, Vojisllav Koshtunica, sepse ai kishte refuzuar të shkarkonte shefin e shërbimit të sigurimit ushtarak, Aca Tomiç. “Koshtunica vetë ka zgjedhur këtë rrugë dhe i takon atij të vendosë nëse do t’u qëndrojë edhe më tej vendimeve të deritanishme” – ka thënë Vlladan Batiç.
XS
SM
MD
LG