Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Organizata e Kombeve të Bashkuara ka bërë të ditur se i nevojitet të shpenzojë një fond shtesë prej 57.7 milion dollarësh për të rritur sigurinë në godinat e saj në gjithë botën.
Në një raport të detajuar Kombet e Bashkuara njoftojnë se janë të ekspozuara ndaj një rreziku të madh në kushte normale dhe ndaj një rreziku shumë më të madh, sa herë ka takime me udhëheqësit e shteteve.
XS
SM
MD
LG