Ndërlidhjet

SHKUP


Në Maqedoni, besim në NATO-n kanë 87.2 përqind të qytetarëve të përkatësisë nacionale shqiptare dhe vetëm 12 përqind të përkatësisë nacionale maqedonase, tregon një anketë e organizatës ndërkombëtare joqeveritare “Idea” e publikuar në shtypin e Shkupit.
Anketa është bërë në të gjitha vendet e Evropës jug-lindore dhe tregon se Maqedonia është e treta në rajon për nga mosbesimi në NATO ,pas Serbisë dhe republikës së serbëve të Bosnjës.
XS
SM
MD
LG