Ndërlidhjet

SHKUP


Ministri gjerman i Mbrojtjes, Rudolph Scharping arriti për vizitë Maqedonisë ku do të ketë bisedime me udhëheqien më të lartë të vendit, dhe to të qëndrojë në mesin e ushtarëve gjermanë.
Në Maqedoni ndodhen rreth 600 ushtarë gjermanë si pjesë e Misionit vijues të NATO-s.
XS
SM
MD
LG