Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Bajram Rexhepi thotë se Kosova nuk mund të presë ndihma nga miqët e sajë nga jashtë nëse aty do të ketë njerëz mbi ligjin dhe nuk do të ketë siguri për investime.
Kryeministri i ka bër këto komente në Konferencën e Odës Ekonomike për rëndësinë e investimeve në Kosovë. Ai është angazhuar për elminimin e dukurive të pranishme negative që të krijohen kushte për investime të kapitalit të huaj, bashkatdhetarëve nga diaspora dhe qytetarëve të saj.
XS
SM
MD
LG