Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministrat e financave nga dy republikat jugosllave, Bullgaria, Rumania, Kroacia, Shqipëria, Bosnja, dhe Maqedonia janë dakorduar për një iniciativë për luftimin e kontrabandës anembanë rajonit.
Ministrat janë pajtuar të formojnë nergut një forcë për luftimin e larjes së paravetë pista dhe kontrabandës dhe të përmirsojnë bashkëpunimin midis autoriteteve doganore dhe tatimore, bankave qendrore dhe mbrojtësve të ligjit.
XS
SM
MD
LG