Ndërlidhjet

PODGORICË


Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq mbrojti në Parlamentin në Podgoricë vendimin e tij që të nënshkruaj Marrëveshjen për shtetin e ri të përbashkët me emërin Serbia dhe Mali i Zi dhe kërkoi miratimin e dokumentit.
Gjukanoviq tha se “Marrëveshja paraqet aranzhman kalimatar në drejtim të pavarësisë së plotë të Malit të Zi dhe Serbisë, dhe se pasqyron realitetin politik” në republikën e tij.
Mirëpo, Partia Socialiste Popullore malazeze, kërkoi edhe një ditë që të përgaditet për debatin paralamentar, që pritet të fillojë nesër, por nuk është e qartë se kur do të votojë paralamenti në Podgoricë lidhur me Marrëveshjen.
XS
SM
MD
LG