Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Holandës,Vilijem Van Kuk vizitoi Kosovën dhe bisedoi me Shefin e UNMIK-ut, Michael Steiner, komandantin e KFOR-it, gjeneralin Marcel Valentin, presidentin, Ibrahim Rrugova,kryeministrin Bajram Rexhepi dhe shefin e klubit parlamentar të koalicoiionit “Kthimi”,Rada Trajkoviq.
Steiner tha se ishte biseduar për zhvillimet në Kosovë dhe për ndihmën finansiare që Holanda jep për Kosovën.
Në Kosovë ishte edhe ministri i Jashtëm i Danimarkës, Per Stig Meler dhe pati bisedime me shefin e UNMIk-ut dhe presidentin e Kosovës, të cilëve u përcolli gatishmërinë e vendit të tij që ti ofrojë ndihmë Kosovës.
XS
SM
MD
LG