Ndërlidhjet

SHKUP


Lideri i dikurshëm i UÇK-së së demobilizuart, Ali Ahmeti, ka fajsuar grupin e thirrur Armata Kombëtare Shqiptare për incidentin e mbrëmshëm në Reçicë të Vogël afër Tetovës në Maqedoni, me çrast janë vrarë tre shqiptarë dhe plagosur pes të tjerë.
Duke folur në emër të Këshillit të përbashkët të tre partive kryesore politike shqiptare,Ali Ahmeti ka thënë se “ata do të denoncohen ,izolohen dhe nxirren jashtë ambientit shqiptar”.
Trupat e NATO-s nga Misioni paqësorë kanë shkuar menjëherë në vendin e ngjarjes që të vlerësojnë situatën.
“Është një zënkë ndërshqiptare, por akoma nuk e dijmë shkakun” ,ka thënë zëdhënësi i NATO-s në Shkup.
XS
SM
MD
LG