Ndërlidhjet

BUKURESHT


Kryeministrat e vendeve kandidate për në NATO- përfunduan takimin në Bukuresht me një deklaratë finale në të cilën thonë se samiti në Pragë gjatë nëntorit do të ofrojë “rastin historik” për lansimin e një rundi ambicioz të NATO-s për zgjerim.
Ata kanë bërë thirrje që NATO ti pranojë në radhët e veta dhe kanë përsëritur mbështetjen e tyre për koalicionin ndërkombëtar kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG