Ndërlidhjet

SANT PETERSBURG


Kryetari i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Peter Schieder tërhoqi vëmendjen se në operacionet anti-terroriste duhet të ruhen normat ndërkombëtare të të drejtave të njeriut.
Në konferencën për luftimin e terrorizmit në Sant Petersburg, ai tha se të drejtat e njeriut janë abuzuar nga të dy palët në Çeçeni.
Rusia i konsideron separatistët çeçen “si terroristë” dhe orvatet të ndërlidh fushatën e saj ushtarake në Çeçeni me fushatën ndërkomëtare kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG