Ndërlidhjet

KABUL


Disa vende premtuan që t’i dalin shpejtë në ndihmë viktimave të tërmetit në Afganistan, e në mesin e tyre,Gjermania njoftoi se do të ofrojë 88 mijë dollarë ndihmë emergjente, Japonia 40 mijë dollarë, Turqia
tha se do të dërgojë veshmbathje tenda dhe ilaçe, India ka ofruar ngushëllime dhe gatishmëri për ndihmë e Kina ka shfaqur ngushëllime.
Departamenit Amerikan i Shtetit njoftoi se Agjencitë humanitare të Shteteve të Bashkuara kanë shvendosur përpjekjet e tyre nga ndihmat afatgjata të ndërlidhura me luftën, në asistencën imediate për mijëra njerëz të prekur nga tërmeti.
XS
SM
MD
LG