Ndërlidhjet

TIRANË


Nëntë vende të Nismës së Europës Juglindore, kanë premtuar të forcojnë marrëdhëniet rajonale, të luftojnë krimin e organizuar dhe të zgjidhin paqësisht konfliktet në rajon, gjatë samitit ballkanik, ku janë tubuar shefat e shteteve apo qeverive nga Bosnja, Bullgaria, Greqia, Maqedonia, Jugosllavia, Rumania, Turqia, Kroacia dhe Shqipëria. Në samit merrte pjesë edhe kryeadministratori i Kosovës, Mihajl Shtajner.
XS
SM
MD
LG