Ndërlidhjet

BEOGRAD


Partia e presidentit jugosllav, Vojisllav Koshtunica, ka kundërshtuar hapur Shtetet e Bashkuara dhe thirrjen e tyre për dorëzimin në Gjykatën Penale të Hagës të të dyshuarve për krime lufte. Në një kumtesë të kësaj partie, thuhet se rreth 12 të akuzuarit serbë të cilët jetojnë në Jugosllavi, nuk mund të paditen zyrtarisht, në mungesë të ligjit special që do të rregullonte bashkëpunimin me Hagën. Ky refuzim, mund të vërë në pikëpyetje ndihmën financiare nga Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG