Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Baskuara u kanë bërë sërish thirrje sot të dyja palëve në konflikt, izraelitëve dhe palestinezëve, të punojnë për t’i dhënë fund ciklit të dhunës dhe gjakderdhjes 18 mujore. Zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Riçard Bauçër, vuri theksin veçanërisht në përpjekjet që duhet të bëjë lideri Jaser Arafat, për të ndalur sulmet kundër caqeve izraelite dhe për t’i bindur pasuesit e tij se e vetmja rrugë që do të sillte rezultate, është ajo e negocijatave.
XS
SM
MD
LG