Ndërlidhjet

BEJRUT


Në deklaratën përmbyllëse të samitit të Ligës Arabe në Bejrut, pjesëmarrësit mirëpritën zotimin e Irakut për të respektuar pavarësinë, sovranitetin dhe sigurinë e shtetit të Kuvajtit. Ministri i jashtëm iraken, Naxhi Sabri, tha se marrëveshja e kompromisit adreson siç duhet kërkesat e të dyja palëve dhe shpreh dëshirën e ndërsjelltë për të kapërcyer konfliktet e së shkuarës.
XS
SM
MD
LG