Ndërlidhjet

PRISHTINË


Raportohet se u evakuan punonjësit e Telekom-it të Kosovës në Prishtinë, për shkak të një thirrje anonime telefonike se rreth saj ishte vendosur materje shpërthyese, por pas kontrollimit që bënë oraganet e rendit dhe sigurisë, kjo u dëshmua si kërcënim i rrejshëm.
XS
SM
MD
LG