Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agjencia Evropiane për Rindërtim filloi programet e saja në Koosvë me 134.4 milion euro e udhëheqësi i programit, Michael Doyle tha se prioritet e këtij viti do të jenë ndërtimi i infrastrukturës dhe zhvillimi i ekonomisë së tregut.
Pjesa më e madhe e fondeve nga Bashkimi Evropian për këte program, prej afro 55 milion euro, do të investohen në Korporatën për furnizimin e Kosovës me energji elektrike.
Deri nga fundi i këtij viti në Kosovë do të investohen fonde prej 830 milion euro si donacione.
XS
SM
MD
LG