Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një grup prej katër serbësh kaluan nga Serbia në Kosovë ,iu dorzuan paqëruajtësve të KFOR-it afër Leposaviqit dhe kërkuan azil politik nga Administrata e Komveve të Bashkuara, njofti zëdhënësi i policisë së UNMIK-ut në Mitrovicë.
Zëdhënësi Gyorgu Kakuk tha se katër personat ,me gjasë nga rrethina e Kralevës, “pretendojnë se përndiqen nga shefi i policisë së atjeshme për shkak të aktiviteteve politike dhe pikpamjeve politike kundër Serbisë”.
Zyrtarët thënë se rasti i tyre po shqyrtohet dhe pritet vendimi i UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG