Ndërlidhjet

SHKUP


Këshilli Koordinues i subjekteve politike të shqiptarëve të Maqedonisë thotë se ata që shkaktuan incidentin e armatosur ditë më parë në Reçicë të Vogël “janë persona të manipuluar të përfshirë përsosurisht në skenaret e strukturave sekrete anti- shqiptare”.
Në komunikatë thuhet se “sulmi ka patur qëllim të pamundësojë funksionimin e Këshilli politik dhe i bëhet apel popullit shqiptar që të jetë vigjilent dhe të mos bie viktimë e skenareve të tilla”.
Këshilli i ka shfaqur besnikërinë Marrveshjes paqësore të Ohrit dhe thotë se do të angazhohet vendosmërisht për zbatimin e sajë.
XS
SM
MD
LG