Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara dhe Rusia janë duke bërë “përparime të dukshme” në negociatat për një marrëveshje formale për reduktime të mëdha të arsenaleve të tyre të armëve bërthamore.
John Bolton, nënsekretar amerikan i shtetit për kontrollin e armatimit dhe sigurinë ndërkombëtare ka thënë se dy palët akoma janë duke u përpjekur që të tejkalojnë disa dallime në pozicionet e tyre, por sidoqoftë ai ka vlersuar se bisedimet e fundit në Gjenevë kanë arritur “progres të mirë”.
XS
SM
MD
LG