Ndërlidhjet

KRAFORD/SHTETET E BASHKUARA


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka deklaruar se lideri palestinez, Yasser Arafat “duhet t’i dënojë” sulmet terroriste të palestinezëve kundër izraelitëve dhe mund të bëjë “shumë më tepër” për t’iu këndërvënë atyre sulmeve .
George Bush tha se ai “e kupton nevojën e Izraelit për të mbrojtur vetveten”.
Presidenti Bush gjithashtu i ka tërhequr vëmendjen Iranit që të ndërpresë me sponzorimin e terrorizmit në Lindje të Afërt. Ai i ka bërë thirrje Sirisë që të marrë pjesë në kërkimin e paqës në rajon.
XS
SM
MD
LG