Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti Ibrahim Rugova thotë se Shërbimi policor i Kosovës ndodhet në rrugën e mbarë që “të bëhet polici e vërtetë profesionale, për ruajtjen e rendit demokratik shoqëror dhe shtetit juridik të Kosovës dhe që do të jetë në shërbim të të gjithë qytetarëve të saj”.
Në solemnitetin e diplomimit të gjeneratës së 18 të Akademisë së Shërbimit Policor të Kosovës, ku ishte edhe shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner, presidenti Rugova ka theksuar veçanërisht rëndësinë e faktit që në mesin e këtij shërbimi ndodhen edhe pjestarë të grupeve etnike.
XS
SM
MD
LG