Ndërlidhjet

KIJEV


Mbi 37 milionë ukrainas votojnë sot për përbërjen e re të parlamentit, në votimet që ndiqen nga më se 1000 vëzhgues.
Komisioni Zgjedhor deklaroi se numri i madh i vëzhguesve do të jetë garancë për zgjedhjet e drejta dhe transparente.
Ndërkohë njoftohet se në rajonin Harkov janë vërejtur parregullsi masovike gjatë votimeve.
XS
SM
MD
LG