Ndërlidhjet

KABUL


Forcat Ndërkombëtare të Sigurisë ndërmorën operacione policore në Kabul kundër ushtarëve të dyshuar nga radhët e Aleancës Veriore dhe të lënë pa pagesë, të cilët kanë filluar të plaçkisin popullatën në kryeqytetin e Afganistanit.
Në përpjekjet për të ndalur valën e vjedhjeve të fundim me përdorjen e armës, forca shumëkombëshe ndërmori operacione “pastrimi” nëpër lagjet periferike të Kabulit, ku ushtarët vendorë të shndrruar në kriminelë, kanë goditur më së shumti.
XS
SM
MD
LG