Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan ka kërkuar nga Këshilli i Sigurimit që të veprojë për implementimin e rezolutës së tij, e cila bën thirrje për armëpushim në Lindje të Afërt dhe tërheqien e forcave izraelite nga qytetet palestineze.
Edhe Rusia, Franca, Spanja dhe Shtetet e Bashkuara kanë bërë thirrje për implementimin e menjëhershëm të rezolutës së fundit të Këshillit të Sigurimit.
Zëdhënësi Stejdepartmentit amerikan ,Philip Riker tha se armëpushimi i menjëhershëm dhe tërheqia e forcave izarelite janë “hapa kritik” që duhet të ndërmirren tash.
XS
SM
MD
LG