Ndërlidhjet

KUALA LUMPUR


Ministrat e Jashtëm të 57 vendeve anëtare të Organizatës së Konferencës Islamike nga tubimi në Malajzi rrefuzojnë ,siç thuhet në projekt deklaratë, ndërlidhjen e terrorizmit “me luftën e popullit palestinez” dhe ushtrimin e “të drejtës së tyre të patjetërsuar” për formimine shtetit të pavarur.
Dokumenti që pritet të miratohet nga konferenca, rrefuzon çfardo aksioni unilateral që do të ndërmerrej kundër cilit do vendi islamik nën pretekstin e luftimit të terrorizmit ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG