Ndërlidhjet

BUJANOC


Njëri nga liderët e shqiptarëve të Luginës së Preshevës në jug të Serbisë, Riza Halimi tha se shqiptarët e atjeshëm nuk do të marrin pjesë në regjistrimin vijues të popullsisë deri sa të plotësohen kushtet e tyre.
Ai tha se shqiptarët kërkojnë që regjistrimi të përfshijë edhe njerzit e zhvendosur nga shtëpitë e tyre dhe duan që OSBE-ja të marrë pjesë në procesin e regjistrimit.
XS
SM
MD
LG