Ndërlidhjet

KUALA LUMPUR


Vendet anëtare të Konferencës Islamike e përfunduan samitin në Malajzi pa u dakorduar rreth definimit dhe shkaqeve të terrorizmit.
Në deklaratën finale, vendet Islamike e hodhën poshtë çdo përpjekje për të ndërlidhur terrorizmin me luftën e palestinezëve kundër okupimit izraelit.
XS
SM
MD
LG